Tack för 10 fantastiska år!

valueinfo news lightblue350x110Vi firar 10 år! Tack alla fantastiska kunder och samarbetspartners som gjort det möjligt för ValueInfo att skapa värde, lära och utvecklas tillsammans med Er.

Jag är djupt ödmjuk och tacksam.

Nu blickar vi framåt och omfamnar nya utmaningar med både nya och gamla kunder.

Ulf Vårlid, VD Value och Information

SSE Executive education (Handels) bidrar till att utveckla Valueinfos tjänsteutbud

valueinfo news lightblue350x110Valueinfo har valt att satsa på en av nordens bästa ledarskapsutbildningar, Executive leadership program (ELP). Programmet leds av SSE Executive education (Handels). ELP är en naturlig del i företagets utvecklig och skapar förutsättningar för att bredda Valueinfos tjänsteutbud genom att blanda 15 år av lärdomar inom verksamhetsutveckling och IT med det senaste inom ledarskap, strategi och management. Satsningen säkerställer att Valueinfo håller sig ajour med ledande teorier och fortsatt kan stötta strategisk utveckling av affärer och verksamhet hos kunden. En spännande tid står för dörren!

Ulf Vårlid

VD, Value of Information AB

Implementering av förvaltningsorganisation

valueinfo news lightblue350x110För att säkerställa att den nytillsatta förvaltningsorganisation inom Kommunal skall utveckla ett professionellt och värdeskapande arbetssätt har Valueinfo fått ett uppdrag att stötta förvaltningsledarna i deras uppdrag. Uppdraget är att tillsammans med förvaltningsorganisationen implementera ett verksamhetsnära arbetssätt och löpande utveckla prioriterade processer inom förvaltningen. Uppdraget pågår under Q4-2015 och Q1-2016

Frågor riktas till 

Ulf Vårlid

Uppdragsansvarig, Value of Information AB

More Articles...